ʻaoʻao_banner

huahana

2022 G80 M3 G82 G83 M4 Chin lehelehe Vor Style Carbon Fiber Front Bumper lehelehe no BMW G80 G82


Huahana Huahana

Huahana Huahana

ʻO ka 2022 G80 M3 G82 G83 M4 Chin Lip Vor Style Carbon Fiber Front Bumper Lip kahi hoʻololi hope no nā BMW G80 M3 a me G82/G83 M4.He lehelehe kalapona mua ia i hoʻolālā ʻia e hoʻomaikaʻi i ka aerodynamics a me ka nani o ke kaʻa.Hoʻoulu ʻia ka hoʻolālā Vor Style e ka BMW M4 GTS, a pili ka lehelehe auwae i ka lalo o ka bumper mua no ka nānā ʻoi aku ka ikaika.Ua manaʻo ʻia e lilo i pani pololei no ka lehelehe bumper mua o ka hale hana a he koho kaulana ia no ka poʻe e ʻimi nei e hoʻohui i kahi paʻi o ka carbon fiber i kā lākou BMW G80 a i ʻole G82/G83.

ʻO nā mea maikaʻi o ka 2022 G80 M3 G82 G83 M4 Chin Lip Vor Style Carbon Fiber Front Bumper Lip no BMW G80 G82 me:

1. Improved Aerodynamics: ʻO ka hoʻolālā Chin Lip Vor Style i manaʻo ʻia e hoʻomaikaʻi i ka holo ʻana o ka ea i mua o ke kaʻa, e hōʻemi i ka huki a hoʻonui i ka downforce, hiki ke hoʻomaikaʻi i ka hana holoʻokoʻa o ke kaʻa.

2. Aesthetics: ʻO ka hana ʻana o ka carbon fiber o ka lehelehe bumper mua e hiki ke hoʻohui i kahi hiʻohiʻona haʻuki i ka BMW G80 a i ʻole G82/G83, e hāʻawi ana i ke kaʻa i kahi hiʻohiʻona kūʻokoʻa a maʻamau.

3. Hoʻopono pololei: Ua hoʻolālā ʻia ka lehelehe mua e lilo i pani pololei no ka lehelehe mua o ka hale hana, e maʻalahi a wikiwiki hoʻi ka hoʻonohonoho ʻana me ka ʻole e koi i nā hoʻololi nui i ke kaʻa.

4. Māmā: ʻO ka hoʻohana ʻana i ka carbon fiber e maʻalahi ka lehelehe bumper mua, hiki ke hoʻomaikaʻi i ka ratio mana-a-kaumaha o ke kaʻa, hiki ke alakaʻi i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka wikiwiki a me ka lawelawe ʻana.

5. Paʻa: ʻO ka carbon fiber kahi mea ikaika a paʻa i hiki ke kū i ka paʻakikī o ka holo ʻana i kēlā me kēia lā, e hana ana i ka lehelehe mua i hoʻomaikaʻi lōʻihi a kūpono no ka BMW G80 a i ʻole G82/G83.





 


  • Mua:
  • Aʻe:

  • E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou